Untitled document

Keulen Automateriaal is specialist in automaterialen, –accessoires en –gereedschappen. Bij ons draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Met een grote voorraad, een online bestelsysteem, snelle levertijden en deskundige medewerkers realiseren we die kwaliteit. Wij denken graag met onze klanten mee om voor hen tot de beste oplossing te komen. Dat maakt ons dé partner in business voor garages, taxibedrijven,   transportondernemingen en particuliere klanten.

Keulen Automateriaal is in 1981 opgericht door Frans Keulen; hij zag de behoefte aan een gespecialiseerde onderdelenleverancier. Hij begon met de verkoop van automaterialen, accessoires en gereedschappen. Vanaf 1999 is ook zoon Rob Keulen bij Keulen Automateriaal betrokken.
De dienstverlening en het assortiment zijn in de loop der jaren sterk gegroeid, mede als gevolg van de toename en de diversiteit van het wagenpark. Op dit moment hebben wij vestigingen in Venlo, Bergen en Boxmeer. Onze ambitie is om in de toekomst verder uit te groeien. Door uit te breiden, vergroten wij ons werkgebied en kunnen wij onze inkoopkracht verder verstevigen en daarmee het voordeel voor onze klanten vergroten.

Onze missie en visie

Missie: Onze ambitie is om onze klanten goed en snel te helpen met kwalitatief goede producten, zodat zij hun eigen klanten goed en snel kunnen bedienen.
Visie: Wij zijn gedreven in kwaliteit. Dat is ons onderscheidend vermogen. Uitstekend opgeleide en betrokken managers en medewerkers staan aan de basis van ons succes. Zij geven onze klanten kwalitatief hoogwaardige adviezen, service en producten, zijn klantvriendelijk en denken actief met de klant mee over oplossingen. Met deze aanpak willen we de komende jaren flink groeien en uitbreiden.